Over ons

Wij streven er naar voor het Nederlandstalige taalgebied (Nederland, Vlaanderen) de meest volledig webshop te zijn voor fiets-ophangsystemen. Of het nou gaat om racefietsen, mountainbikes, e-bikes of gewone stadsfietsen. Wij willen voor elke fiets een geschikt ophangsysteem kunnen aanbieden.
Dit doen we door bestaande (bekende) merken te verkopen, maar ook door merken aan te bieden waarvan wij de exclusieve verdeler zijn.

Een fiets ophangsysteem heeft als functie om je fiets stevig en veilig aan de muur te kunnen ophangen. Een fiets ophangen kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld met een ophangbeugel, ophanghaken, een fietstakel of een via een speciaal ophangsysteem of – meubel.

Voor ons is sociaal en duurzaam van groot belang. Dit uit zich in het feit dat we graag producten willen leveren die lang meegaan. Maar ook kiezen we zoveel mogelijk voor producten die in Europa zijn bedacht, ontworpen en vervaardigd.  

Wij werken verder volgens het principe dat we echt iets willen bijdragen aan het leven van mensen; ook al gaat het maar om iets ogenschijnlijk eenvoudigs als het gemakkelijk en veilig kunnen ophangen van je fiets.